Dynamische Meditatie

Zondag 30 maart, 1 juni 2014 / 10.00 – 12.00 uur / Kosten: 16 euro

Kun je niet stil zitten en moet je altijd bezig zijn? Deze meditaties hebben een actief deel, waarin je alle fysieke spanningen kunt loslaten door chaotisch te ademen, uitbundig te dansen of zomaar rond te springen. Vreemd? Misschien, maar het helpt om alle stress en frustrerende spanningen kwijt te raken. En je krijgt er meer energie van. En vooral, de fysieke ontspanning volgt dan vanzelf.

Heb je vaak last van hoofdpijn, maagpijn of kun je niet meer slapen? Te veel ballast? Actieve meditaties geven je een kans je onderbewuste weer te activeren. Je mag kwaad zijn, stampvoeten, schreeuwen, lachen en huilen. Zo kun je leren negatieve emoties zoals drift, jaloezie en depressiviteit te transformeren tot zuivere levensenergie.

Loop je vaak te piekeren of te mijmeren? Maalt het de hele dag door je hoofd en kun je niet loskomen van je vastgeroeste denkpatronen? De dynamische meditatie brengt je van je hoofd naar je hart, en vandaar dieper in je eigen wezen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je gewoon goed voelt, opgewekt. Ook dan zijn de actieve delen van de meditaties een goede start. Met name het dansen is dan ideaal. Dansen is een prachtige manier om expressie te geven aan jezelf. En helemaal opgaan in de dans maakt je totaal vrij.

Voor aanmelding bel: 0623737045

of mail soonja@poweryoga-medemblik.nl