Inschrijven voor weekend met Alberto Paganini

Workshops met Alberto

Wij zijn verheugd dat Alberto Paganini, onze yogaleraar en inspirator uit Brugge weer workshops komt geven in onze studio in Medemblik. Deze worden gegeven op zaterdag en zondag 28-29 mei 2016. De kosten voor het hele weekend (vier workshops) zijn 160 euro. Een dag (2 workshops) 85 euro of 1 workshop 45 euro.

De tijden zijn telkens van 10-13 uur en 14-17 uur.

Je aanmelding is definitief wanneer je het geld hebt overgemaakt, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Het geld kan je overmaken naar Poweryoga Medemblik: NL57 RABO0130786845 ovv „Workshop Alberto”.

Zaterdag 28 mei:

Soepel en sterk in onderrug, heupen en schouders.
Ontdek de latente levensenergie achter spanningen en blokkades. Oefeningen voor een soepele, sterke wervelkolom, voor het bevrijden van gewrichten, het ontlasten van onderrug en nek en het activeren van schouderbladen.

Hart Yoga Flow
Kom in contact met de kracht, de zachtheid en de liefde verborgen in je hart. Tijdens deze workshop beoefenen we een waaier aan technieken om met onze hart-energie in contact te komen, ze te voelen, te versterken en in onze yogabeoefening en in ons leven te gebruiken.

Zondag 29 mei:

Prana Yoga Flow voor je constitutie: Vata, Pitta en Kapha harmoniseren
Breng jezelf in harmonie. Basiskennis van de ayurvedische constituties en Prana Yoga Flow’s om de energiestroom van elk type te balanceren. Vind je eigen helende manier om te oefenen.

Prana Yoga Flow 3 of 4, de volledige flow
Deze zijn uitdagende varianten van PYF 1, voor gevorderde yogaleerlingen. Ze kunnen ook samen in dezelfde workshop met PYF1 gegeven worden, als opties, indien in de groep beoefenaars van verschillende niveaus aanwezig zijn.

De kosten voor een hele dag (2 workshops) zijn 85 euro en wil je alle vier de workshops meedoen zijn de kosten 160 euro.

Wie is Alberto Paganini?

Alberto is doctor in de filosofie en een uitstekende yogaleraar en adembegeleider met meer dan 30 jaar ervaring. Hij bestudeerde o.a.Vinyasa-, Viniyoga, Sivananda-, Iyengar-  Hatha- Ashtanga- en Dru-yoga . Tussen zijn leraars tellen wij o.a. Shiva Rea, Desikachar, BKS Iyengar, Manju Jois, M. Patel, David Williams, David Svenson, Robert Boustany, Ammaij en Babaji.

Hij beoefent, bestudeert en onderwijst yoga en energie-ademen met hart en ziel. Hij was en is steeds in contact met veel leraars, methodes en  meesters  en ontwikkelt een eigen weg.

Sinds ’93 verblijft hij in België waar hij Soma vzw heeft opgericht. Meer over Alberto en Soma Yoga op de website www.yogasoma.be

Alberto met dochter Chiara

Voor aanmelding bel: 0623737045

of mail soonja@poweryoga-medemblik.nl