Workshops met Alberto Paganini

Wij zijn verheugd dat Alberto Paganini, onze yogaleraar en inspirator uit Brugge weer workshops komt geven in onze studio in Medemblik. Deze worden gegeven op zaterdag en zondag 28-29 mei 2016. De kosten voor het hele weekend (vier workshops) zijn 160 euro. Een dag (2 workshops) 85 euro of 1 workshop 45 euro.

De tijden zijn telkens van 10-13 uur en 14-17 uur.

Zaterdag 28 mei:

Soepel en sterk in onderrug, heupen en schouders.
Ontdek de latente levensenergie achter spanningen en blokkades. Oefeningen voor een soepele, sterke wervelkolom, voor het bevrijden van gewrichten, het ontlasten van onderrug en nek en het activeren van schouderbladen.

Hart Yoga Flow
Kom in contact met de kracht, de zachtheid en de liefde verborgen in je hart. Tijdens deze workshop beoefenen we een waaier aan technieken om met onze hart-energie in contact te komen, ze te voelen, te versterken en in onze yogabeoefening en in ons leven te gebruiken.

Zondag 29 mei:

Prana Yoga Flow voor je constitutie: Vata, Pitta en Kapha harmoniseren
Breng jezelf in harmonie. Basiskennis van de ayurvedische constituties en Prana Yoga Flow’s om de energiestroom van elk type te balanceren. Vind je eigen helende manier om te oefenen.

Prana Yoga Flow 3 of 4, de volledige flow
Deze zijn uitdagende varianten van PYF 1, voor gevorderde yogaleerlingen. Ze kunnen ook samen in dezelfde workshop met PYF1 gegeven worden, als opties, indien in de groep beoefenaars van verschillende niveaus aanwezig zijn.